Vyberte stránku

Úvod zápasu v Šošůvce se nám ani trochu nepovedl. Domácí na nás s vervou vletěli a během čtvrthodinky nám nasázeli tři góly. Vynikajícím pohybem a nápaditou kombinací si vytvářeli přečíslení, gólové situace a ty pak dokázali přesně zakončovat. Takže po 14. minutách svítilo na ukazateli skóre hrozivých 3:0.

Vysoký náskok domácí malinko ukolébal, polevili v pohybu a i my se dostali ke slovu. Přímý kop ze strany zahrávaný Radimem Přikrylem se nám podařilo dostat do branky, ale rozhodčí Švancara posoudil zákrok na Rychnovského jako nedovolený a kopala se penalta. Tu si vzal na starosti Marek Hudec a opět skóroval – 3:1.

Do půle ale domácí Krátký přidal druhý gól a třígólové vedení Šošůvce vrátil.

O přestávce jsme zamíchali sestavou a hodně nevýrazného Kovaříka nahradil Novák. Oživení do naší hry to přineslo, jenže jsme po deseti minutách nechali projít Kuchaře přes půl hřiště a bylo 5:1. Malinko jsme si spravili chuť po dalších deseti minutách, když po několika našich možnostech skóroval Marek Hudec – 5:2. Tentýž hráč ale o chvíli později chyboval v rozehrávce, když namísto přihrávky zvolil individuální řešení, které útočníci domácích vystihli, Marka o míč připravili a Krátký ho potřetí dostal za Musilova záda.

Do konečného hvizdu přidal Krátký ještě jeden gól a uzavřel tak skóre zápasu na hrozivých 7:2. Utkání se Šošůvkou má pro nás vždy trochu speciální náboj, byť to není jako v zápase se Sloupem. Přijde hodně fanoušků, hráči i trenéři se znají. Vzájemný zápas jsme ale prohráli posedmé v řadě a pro Šošůvku se stáváme oblíbeným soupeřem. Tentokrát nás domácí předčili zejména v pohybu v útočné fázi hry. V obraně má Šošůvka okénka, ta jsme ale nedokázali dostatečně otevřít.

Souvislosti

Statistika

Šošůvka – Vavřinec 7:2 (4:1); Góly: 19. Hudec (pen.), 65. Hudec; ŽK: Fabiánek, Přikryl Radim; Rozhodčí: Švancara, Hřebíček, Flek

Sestava: Musil – Kakáč P. (73. Suchý), Randula (70. Fabiánek), Přikryl Roman, Rybář J. – Nečas, Rychnovský, Tajnai (82 Kakáč T.), Kovařík (46. Novák) – Hudec, Přikryl Radim (84. Kadlec)

Nenastoupil: Vágner

Trenér: Štolpa