Vyberte stránku

Proti Kořenci, který minulý týden inkasoval stejně jako naši hráči rukavici, nastoupili vavřinečtí s odhodláním a bojovností, jakou jsme u nich v jarní části ještě neviděli.

Do sestavy se vrátil uzdravený štírek Michael Kočí, který nenastoupil kvůli mužům za dorost, vrátil se do ní i Tomáš Kakáč. Poprvé dostal příležitost Radim Slouka, jenž společně s Přikrylem vytvořil útok Radim a Radim.

Kořenec měl od začátku územní převahu a šance, jenže se trápil v koncovce, kanonýra Servuse těsně bránil Nowak. Podobně si v koncovce počínal na straně druhé i Přikryl, když ho do šance krásnou příhrou vyslal Jirka Rybář, jenže jeho bomba rozezvučela pouze břevno. Další dlouhý pas z kopačky Burgeta do bolavé obrany Kořence už Radim Přikryl v gól přetavil – 1:0.

Po změně stran se tlak Kořence a množství jeho šancí ještě stupňoval neboť záložní řadě docházely síly. Akcie Vavřince držel nad vodou famózní Musil v brance, jenž nahradil zdravotně indisponovaného Radima Kočího. Tomu zakázali start v brance lékaři a tak nechytal ani za dorost.

Vystřídání Kočího a Slouky nepomohlo. Michlíček sice hru oživil, ale Marek Hudec zklamal. Tlak Kořence stoupal. Odměnou byla hostím branka po rohovém kopu, když u první tyče zůstali dva volní hráči – 1:1. Po vyrovnání pochopili domácí, že budou muset hrát i dopředu. Přišly i šance, ale míč z kopačky Přikryla skončil pouze na tyči.

Statistika

Vavřinec – Kořenec 1:1 (1:0); Branka: 31. Přikryl (Burget); ŽK: Musil A.; 50 diváků

Musil T. – Slouka P., Nowak, Burget, Rybář J. – Moravec, Fabiánek (76. Musil A.), Kočí M. (67. Michlíček), Kakáč – Přikryl Radim, Slouka R. (69. Hudec)