Vyberte stránku

Začátek zápasu v Olomučanech nás nezastihl v úplně špatné formě. Přestože domácí bojují o postup do krajských soutěží a my se pohybujeme na opačném pólu tabulky, na hřišti to tak úplně nevypadalo. Naši hráči pozorně bránili a vyráželi k protiútokům, které jsme však nedotáhli do finální fáze. Některé akce končily nepřesnou přihrávkou, jiné jsme zakončili nepřesně. Zaujaly dvě střely Tajnaie bez přípravy. Největší možnost měl po půlhodince Radim Přikryl, když se v úniku dostal až před brankáře Motala, ale tísněn obráncem ve výborné pozici přestřelil.

Domácí otevřeli skóre těsně před přestávkou, když přímý kop Šmerdy nikdo nezasáhl a míč skončil v síti – 1:0.

Po přestávce jsme si neodpustili tradiční nástup do druhé půle. Šmerda narýsoval přihrávku za obranu a Kovařík zvýšil na 2:0. Olomučany po změně stran přidali na pohybu, na důrazu a bylo jich plné hřiště. Nám nepomohlo střídání ani změna rozestavení, a tak v závěrečné čtvrthodince přidali domácí další tři branky.

Statistika

Olomučany – Vavřinec – 5:0 (1:0); ŽK: Nowak; Rozhodčí: Manoušek, Ježek, Flek

Sestava: Musil – Michlíček (76. Kakáč P.), Přikryl Roman (c), Nowak, Nečas – Žižan (46. Suchý), Tajnai, Rychnovský, Fabiánek – Hudec, Přikryl

Nenastoupil: Rybář Michal

Trenér: Štolpa