Vyberte stránku

V prvním mistrovském utkání přivítali naši muži velmi mladý tým Adamova a doslova si na něm smlsli.

V sestavě se poprvé objevil Alexandr Rek, který přišel z Ráječka. Skóre zápasu otevřel v úvodu Ondřej Kunc a za chvíli přidal druhý gól Radim Přikryl. Další góly přišly až po změně stran. Deset minut po půli se prosadil Kamil Dvořák, podruhé Radim Přikryl a třemi góly ukončil účet zápasu Michal Skoupý – 7:0.

Od začátku až do konce jsme dominovali a soupeře do ničeho vážnějšího nepustili. Hrálo se v podstatě na jednu branku. Hezkými kombinacemi jsme si vytvářeli spoustu rychlých přechodů do útoku a hrozili jsme v podstatě z každé akce. Soupeř měl velmi mladý tým, snažil se vzdorovat, bojoval, ale nestačilo to. Myslím že za pár let budou mít velmi zajímavý tým.

Trenér Radim Manoušek

Statistika

Vavřinec – Adamov 7:0 (2:0); Branky: 3. Kunc, 11. Přikryl Radim, 55. Dvořák K., 69. Skoupý, 73. Přikryl Radim, 75. Skoupý, 87. Skoupý; ŽK: Zmeko D., Kočí M.; Rozhodčí: Švancara, Vybíhal, Kočí Mi.

Sestava: Musil (76. Opustil D.) – Kočí M. (65. Hebký Z.), Kunc (c), Kovařík, Skála – Matuška (67. Kakáč T.), Rek Alex, Fabiánek Jan, Dvořák K. – Přikryl Radim (67. Fabiánek Jiří), Zmeko D. (60. Skoupý)

Trenér – Manoušek Radim

Návštěva – 40 diváků

Štítky