Vyberte stránku

Poslední utkání sezony jsme pojali možná až moc přátelsky a sestava pozměněná k nepoznání neodolala bojujícím domácím. Šanci v utkání dostali všichni náhradníci a v poli si zahrál i brankář Musil a trenér dorostu Štolpa. V prvním poločase jsme velmi záhy inkasovali. Na tuto branku hned vzápětí odpověděl (jindy předstoper) Klimeš, který utkání odehrál v útoku. Dál už se trefovali jen domácí a naše hra se postupně zhoršovala a byla protkána celou řadou nepřesností a individuálních chyb.

Přesto lze v utkání nalézt i klady. Ostrostřelec Dvořáček se přesvědčil, že předstoper opravdu není jeho vysněný post. Golman Novák si zachytal patrně více než by si přál a přes osm inkasovaných branek dokázal dalším deseti zabránit. Obvyklý brankář Musil se po včerejším výkonu na pravé záloze zřejmě raději vrátí do branky. Trenér Štolpa je pro všechny týmy patrně také platnější při udílení pokynů z lavičky (případně z tribuny). Pozitivem je též zjištění, že dorostenec Michal Kočí se nebojí ani mužů a že kreativní Saša Musil není vhodným hráčem na strážení kanonýrů typu Bárty.

Radek Horský se na pravém beku také příliš dobře necítil, v útoku mu to patrně sedí víc. Tom Kakáč a Tonda Moravec se naopak svými výkony v záloze mohou spíše chlubit. René Šindelka hraje stále stejně a ve stejném prostoru ať je trenérem poslán kamkoliv. Přestože měl být útočníkem, stále kryl záda středním záložníkům a vyrážel z této pozice vpřed. Stejně to hraje i z pozice defenzivního záložníka i z pozice předstopera. V klasickém \“srandamači\“ jsme tedy prohráli, přesto sezonu končíme se čtyřbodovým náskokem na první pozici a postupujeme do okresního přeboru.

Úsobrno – Vavřinec 8:1 ; Klimeš (Šindelka Roman)

Novák – Burget – Musil A., Dvořáček, Horský – Kakáč, Šindelka Roman, Moravec A., Musil T. – Klimeš, Šindelka René

Střídající: Radek Štolpa, Michal Kočí

Nejlepší střelci týmu:

21 – Dvořáček
7 – Přikryl
6 – Hebelka, Moravec Roman, Šindelka René
4 – Konečný, Anti Nečas st.