Vyberte stránku

První půle nabídla pohledný fotbal. Na menším hřišti v Drnovicích se hra přelévala od jedné branky ke druhé a nouze nebyla ani o zajímavé okamžiky. Do vedení jsme šli my, když výborný Radim Přikryl přešel přes dva hráče až do pokutového území a tam byl výstavní kosou zfaulován. Klimeš bezpečně proměnil. Domácí několikrát zahrozili z levé strany, kde hrál velmi dobře jejich levý útočník. Po několika varováních přišel od tohoto hráče centr do vápna a tam pohotově uklidil míč k tyči jeho kolega z útoku.

Do dobrých střeleckých příležitostí se pak dvakrát dostal Miloš Dvořáček, který hraje ve velké formě. Gólově se tentokrát neprosadil, přestože obraně Drnovic stabilně zatápěl. Před koncem poločasu jsme šli šťastně do vedení a opět u toho byl Radim Přikryl. Brankář se stoperem se špatně domluvili a míč poskakující mezi nimi Radim pohotově sebral a dovedl až do branky. Do kabin jsme tam odcházali spokojenější než domácí tým, bohužel jsme asi byli spokojení až moc. Přes naordinovanou defenzivnější taktiku jsme se od prvních minut vrhli bezhlavě do útoku.

Po patně sehrané standardce se Drnovice dostaly do brejku a po dvou přesných přihrávkách následovala střela k tyči – 2:2. Varování jsme nebrali vážně a po další chybě v naší rozehrávce – špatně zahraném autu – jsme nabídli další brejk domácím. Ti nabídnutou šancí nepohrdli a šli poprvé v zápase do vedení. Pak následovala tragická čtvrthodinka, během které by se přesné přihrávky daly spočítat na prstech jedné ruky. Přesto jsme se nezatáhli a dál tak umožňovali s chutí hrajícím domácím volnou cestu k brance.

Po ztrátě míče ve středu hřiště a kolmici na nabíhajícího útočníka jsme inkasovali čtvrtou branku. Na cestu nám Drnovice přibalili ještě jeden banán a my ještě stačili snížit po hlavičce důrazného Míry Jelínka, který přehlavičkoval brankáře. Naše naděje neoživila ani šance Dvořáčka, dělovka Romana Přikryla mířila těsně nad a kolmici na Jelínka zastavila obrana. Domácí tým nevyužil dalších pět vyložených šancí. V druhé půli byli jasně lepší a vítězství tak urvali zcela zaslouženě.

Drnovice – Vavřinec 5:3 (1:2); Klimeš, Přikryl Radim, Jelínek

T. Musil – Moravec, Burget, Jelínek, Slouka (Nečas P.) – Přikryl Radim (Musil A.), Přikryl Roman, Šindelka (Kakáč), Dokoupil – Klimeš, Dvořáček