Vyberte stránku
\"Vavřinec

Do Vavřince zavítal tým, který zcela jistě patří mezi nejlepší v soutěži. Cizinecká legie v barvách Vilémovic má ve svém středu jména jako Maroši či Vorlický a pravidelně se posiluje o velmi kvalitní fotbalisty okresní či vyšší úrovně. Na Vavřineckém pažitu své kvality prokázali, když dokázali zvrátit nepříznivý stav a nasázet celkem 4 branky. Krom jmenovaných osobností byl na hřišti hodně vidět exblanenský Pernica, který hattrickem zajistil hostům tříbodový zisk.

Vavřinec šel do vedení po gólové dorážce Nečase, který na chvíli zklidnil rozháranou hru z úvodu zápasu. Vilémovice se však rychle oklepaly a do poločasu využily svých pověstných standardních situací k otočení skóre. Nejprve skóroval hlavou Pernica po rohovém kopu a následně Maroši uklidil míč z přímého kopu přesně do šibenice. V druhé půli se Vavřinec sice snažil, ale snaha to byla bezzubá. Útočníkům jsme nedokázali připravit gólové situace a individuálně se jim také příliš nevedlo. K ohrožení branky soupeře jsme se tedy dostávali jen sporadicky.

Hra našeho soupeře byla o poznání efektivnější, přestože jejich střed zálohy byl často dost statický nebo zcela nehlídaný. Vilémovice si v druhé půli vytvořily několik šancí a dvě z nich využil Pernica. Jen Musil si nepatrně spravil náladu z nevydařeného zápasu, když vychytal Vorlického samostatný nájezd. Naopak kaňkou zápasu bylo krom prohry také zranění Moravce a Šindelky, kteří na podzim pravděpodobně dohráli.

Vavřinec – Vilémovice 1:4 (1:2)

Branky: Nečas – Pernica 3, Maroši

Sestava: Musil T. – Moravec, Sígl, Přikryl, Klimeš – Kočí, Šindelka, Fabiánek Jan, Nečas – Kovařík, Michlíček

Střídající: Musil A., Rybář J., Fabiánek Jiří, Vágner, Burget

Realizační tým: Pokoj, Blézl